Pentru orice eveniment pe care doriti să-l sărbătoriți Restaurantul Hanul Drumetului vă stă la dispoziție cu inegalabile oferte pentru cele mai rafinate gusturi. Condițiile oferite cât și personalul calificat vă oferă servicii de înaltă calitate.

Aranjament evenimente: tot pentru confortul dumneavoastra vă punem la dispozitie la un preț rezonabil, propria noastră firmă de aranjamente interioare (baloane, huse pentru mese și scaune, lumânări, aranjamente florale, etc.) vizitati pagina noastra de aranjamente.

Formația Drumetul New Band:
Dăcă cumva nu aveți inspirație și vreți să vă ajutăm vis-a-vis de programul artistic vă putem pune la dispozitie formația Drumetul New Band pentru un onorariu foarte avantajos pentru dumneavoastra, chiar modic tinând cont că este formația casei și aici pentru o colaborare mai bună luați legătura cu managerul artistic Adrian Visan, la urmatorul numar de telefon: 0722.719.730.
Formația noastră interpretează orice gen muzical.
Vă făcem cunoscut pentru cei care nu știu că în fiecare zi a săptămânii există câte o surpriză muzicală. Aici vrem sa va enumeram alaturi de formatia hanului cu soliști de bază Ionut Printu, Gicuță, Nikolas și invitatii noștrii de marcă: Marius Babanu, Sorinel Pustiu, Elis Armeanca, Liviu Pustiu si multi altii.
Totodata vă facem cunoscut că începand cu ora 18.00 vă putem delecta cu un renumit taraf popular aducandu-va aminte de traditia noastra românească iar Elena Zambila și Marian Viteză vă vor aduce un plus de culoare programului artistic.
Cu acestea spuse vă asteptăm să petreceți alături de noi.
Pentru mai multe detalii accesați pagina www.drumetulnewband.ro
Restaurant Evenimente Restaurant Evenimente