Shopping cart Cos 0 Produs Produse (gol)

Niciun produs

Urmeaza a se stabili Livrare
0,00 lei Taxe
0,00 lei Total

Plateste

TERMENI SI CONDITII

Inainte de a utiliza sau obtine orice materiale,informatii,servicii prin intermediul acestui magazin online,va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile.

Aceste prevederi se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

 

I. Informatii privind Administratorul site-ului www.hanuldrumetului.ro

Prezentul document,prin continutul sau,pune la dispozitia tertilor utilizatori regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului hanuldrumetului.ro.

Site-ul hanuldrumetului.ro este administrat si proprietate a SC EGRETA COMERT SERVICII S.R.L.,J40/9764/1991,C.U.I.:35939,cu sediul in Bucuresti,Bd.1Mai nr.28 (fost Compozitorilor),Sector 6, telefon: 0722.555.083

Utilizarea site-ului (incluzand accesul,navigarea si comandarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document,cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului hanuldrumetului.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord,fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza,denumite in continuare Utilizatori.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor,pentru a le putea consulta in orice moment.Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului,se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Denumim „Vanzator” societatea comerciala SC EGRETA COMERT SERVICII S.R.L. cu datele de identificare indicate mai sus.

Denumim „Cumparator” orice persoana fizica sau juridica care lanseaza o comanda in conditiile si termenii prezentului site.

„Comanda” este documentul electronic prin care Cumparatorul comanda produsele prezentate pe prezentul site,in conditiile si termenii prezentului site.

II. Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat,reprodus,distribuit,transmis,expus,in alte scopuri decat cele legal permise.Extragerea oricaror informatii,fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate,constituie o incalcare a Termenilor si conditiilor.De asemenea,numele site-ului precum si insemnele grafice,textele si imaginile afisate sunt proprietati ale SC EGRETA COMERT SERVICII S.R.L si nu pot fi preluate,copiate sau folosite,fara acordul scris al proprietarului.Folosirea, modificarea,distrugerea site-ului sau a serverului ce-l gazduieste constituie infractiune si se pedepseste ca atare.

III. Preturi si plati

Pretul final platit de Cumparator este pretul produsului afisat in momentul plasarii comenzii.

Preturile aferente produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului hanuldrumetului.ro sunt exprimate in LEI si contin TVA conform legislatiei in vigoare.

Plata produselor se efectueaza in numerar sau prin card debit/credit la ridicarea produsului.

IV. Livrarea

In momentul de fata SC EGRETA COMERT SERVICII S.R.L. nu ofera serviciul de livrare la domiciliu/locatie,astfel produsele comandate vor fi ridicate in nume propriu sau de catre terti din locatia restaurantului Hanul Drumetului din Bd.1 Mai nr.28 (fost Compozitorilor),Sector 6,Bucuresti

Livrarea mancarii se face in ambalaje de unica folosinta .

V. Dreptul de retragere al consumatorului din contract

Raporturile comerciale dintre cumparator si SC EGRETA COMERT SERVICII S.R.L prin intermediul site-ului hanuldrumetului.ro sunt reglementate de Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Avand in vedere dispozitiile art. 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 34/2014,va informam ca nu beneficiati de un drept de retragere.Dispozitiile art. 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 prevad ca furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar/furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale.

VI. Corectarea informatiilor eronate

Administratorul site-ului hanuldrumetului.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site,insa uneori acestea pot contine inadvertente.Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile preparatelor inainte de a le comanda.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor defectiuni tehnice aparute la server sau erori de software.

VII. Va invitam sa accesati,de asemenea,Politica de Confidentialitate care se aplica Cumparatorului.

 

VIII. Legislatie aplicabila,litigii si jurisdictie

Raporturile juridice dintre hanuldrumetului.ro in calitate de Vanzator si Cumparator sunt reglementate de dispozitiile Ordonantei de Urgenta nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii,precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Prin folosirea site-ului hanuldrumetului.ro,utilizatorul declara ca este de acord cu faptul ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare,precum si orice litigiu,de orice fel,care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul site-ului sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia.In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila,iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila,conflictul va fi solutionat de instanta competenta,de la sediul social al administratorului site-ului,in conformitate cu legile romane in vigoare.

IX. Reclamatii si politica de returnare

SC EGRETA COMERT SERVICII S.R.L isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta.In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit,compania noastra isi aloca dreptul de a anula comanda respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

Reclamatiile privind starea produselor trebuie comunicate in decurs de maxim 2 ore de la intrarea in posesie a acestora,telefonic sau prin e-mail la contact@hanuldrumetului.ro,urmand a fi solutionata dupa ce se verifica starea acestora.Returnarea respectivelor produse se va face in maxim 4 ore.In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda,produsele se inlocuiesc.In cazul returului, hanuldrumetului.ro se angajeaza sa restituie intreaga suma si sa nu revanda produsele neconforme catre alt client.

Termenul de restituire a banilor este de minim 7 zile.

Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani.  

SC EGRETA COMERT SERVICII S.R.L isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi,fara o notificare prealabila,de asemenea isi asuma dreptul de a modifica preturile produselor fara nicio notificare in prealabil.Din acest motiv va recomandam sa verificati actualizarea acestora inainte de plasarea unei comenzi.

SC EGRETA COMERT SERVICII S.R.L are dreptul de a selecta clientela si de a prioritiza anumite comenzi.

X. Dispozitii finale

SC EGRETA COMERT SERVICII S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.hanuldrumetului.ro in orice moment si la orice interval de timp,liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent,partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia Utilizatorilor prin intermediul acestui site,fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida,indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.Odata cu utilizarea prezentului site si lansarea comenzii,Utilizatorul accepta fara obiectii termenii si conditiile de utilizare,valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat intre parti.Termenii si conditiile,asa cum sunt expuse in acest document,inlocuiesc orice alte intelegeri anterioare scrise sau verbale dintre Vanzator si Cumparator, referitoare la obiectul contractului incheiat intre parti la distanta.

XI. Recomandari speciale

Ofertele speciale sunt accesibile tuturor utilizatorilor,in conditiile reglementate de termenii promotiilor.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o notificare prealabila.