Momente inedite

alaturi de familie & prieteni

Despre noi

hanul drumetului

Garantăm cea mai înaltă calitate a serviciilor noastre

Venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama de servicii integrale pentru evenimentele importante din viata dumneavoastra.Peste 15 de ani de de experienta si reușită ne face să fim siguri de asta.

Evenimente Private

hanul drumetului events hall

Nunta

meniuri all inclusive

Va punem la dispozitie o locatie cu un ambient elegant si plin de rafinament,de asemenea meniurile noastre sunt special gandite pentru un eveniment reusit la un pret fara egal.

Botez

meniuri all inclusive

Nu este un secret ca botezul este cel mai divin si important eveniment din viata omului.Suntem pregatiti sa fim alaturi de dumneavoastra pentru un eveniment reusit.

Meniu

hanul drumetului

Restaurant Hanul Drumetului va intampina cu un meniu diversificat si atent selectionat

Folosim ingrediente proaspete ce provin in mare parte din recolta proprie de la ferma noastra din judetul Giurgiu sau de la producatori autohtoni

Va invitam

pe terasa hanul drumetului

Momente inedite

Bucurate de momente inedite alaturi de familie sau prieteni.Terasa noastra este un loc ideal pentru a petrece timp de calitate impreuna cu cei dragi.

Racoare in zilele toride

Umbra naturala si multa verdeata.Terasa Hanul Drumetului este un ambient natural si placut in orice moment al zilei.

Deconecteaza-te

Stim ca in aceste vremuri,timpul este vital…dar macar pentru cateva momente deconecteaza-te de la rutina si hai pe terasa la o cafea.

Viziteaza-ne

Harta & Locatie

Va invitam sa gustati din preparatele noastre traditionale cat si din cele ce provin din bucataria internationala.Datorita experientei noastre de peste 15 ani,nu oferim doar servicii de cea mai buna calitate,ci oferim clientilor nostri o experienta pozitiva cand vine vorba de evenimente deosebinte din viata lor