Terasa Hanul Drumetului

momente inedite alaturi de familie si prieteni

Amenajarea

terasei hanul drumetului

Terasa Hanul Drumetului este amenajata in doua parti distincte.Astfel poti opta sa petreci momente inedite alaturi de familie si prieteni fie in Gradina de Vara sau Terasa Drumetului.

Indiferent in ce zona a terasei doresti sa petreci un timp de relaxare,iti promitem ca vei avea parte de momente inedite.Stim cat de mult conteaza cadrul ambiental cand vine vorba de terasa,asadar inca de la inceput am planuit sa va oferim un cadru placut,cu arhitecturi unice care sa te deconecteze de la rutina urbana,astfel am reusit sa cream doua zone Gradina de Vara si Terasa Drumetului.

Gradina de Vara

o arhitectura unica

Gradina de Vara ofera mai multe spatii intime inconjurate de verdeata si flori din belsug.Are o arhitectura unica,moderna,oferind intimitate si confort,este optiunea ideala atunci cand vrei sa petreci timp alaturi de familie si prieteni,de asemenea este o zona potrivita pentru o intalnire de afaceri,datorita discretiei pe care o ofera anumite spatii din acesta zona.Tot in Gradina de Vara este montat un monitor de dimensiuni generoase unde se pot urmari competitii sportive.

Terasa Drumetului

nostalgia vremurilor trecute

Terasa Drumetului este a doua zona de relaxare in aer liber.In aceasta zona am gandit o arhitectura ce va trezi nostalgia vremurilor apuse.

In aceasta zona am pastrat in proportie de peste 80% vegetatia naturala ce dainuieste inca de la inceputurile localului,mai exact din anul 1967,asadar va invitam sa stam la umbra teilor,artarilor vechi de peste 50 ani,sa ne bucuram de un ambient ce ne va aduce aminte de Bucurestiul Interbelic candva numit si Micul Paris.