traditie si istorie din anul 1967

terasa

Terasa Hanul Drumetului este amenajata in doua parti dinstincte. Astfel poti opta sa petreci momente inedite alaturi de familie si prieteni fie in Gradina de Vara sau pe Terasa Drumetului.

Indiferent in ce zona a terasei vrei sa iti petreci timpul, iti promitem ca vei avea parte de momente inedite.

Stim cat de mult conteaza cadrul ambiental cand vine vorba de terasa, asadar ne-am dorit sa oferim un cadru placut, cu arhitecturi unice care sa te deconecteze de la rutina urbana, astfel am reusit sa va punem la dispozitie cele doua zone de relaxare.

o arhitectura unica

gradina de vara

Gradina de Vara ofera mai multe spatii intime inconjurate de verdeata si flori din belsug. Are o arhitectura unica, moderna, oferind intimitate si confort.

Este optiunea ideala atunci cand vrei sa iti petreci timpul alaturi de familie si prieteni, de asemenea este o zona potrivita pentru o intalnire de afaceri, datorita discretiei pe care o ofera anumite spatii din aceasta zona. Tot in Gradina de Vara este montat un monitor de dimensiuni generoase unde se pot urmari competitii sportive.

nostalgia vremurilor trecute

terasa drumetului

Terasa Drumetului este a doua zona de relaxare in aer liber, pusa la dispozitia dumneavoastra, cu siguranta  va trezi nostalgia vremurilor apuse.

In aceasta zona am pastrat in proportie de peste 80% vegetatia naturala ce dainuieste inca de la inceputurile localului, mai exact din anul 1967, asadar va invitam sa stam impreuna la umbra teilor sau a artarilor vechi de peste 50 de ani.

Pe Terasa Drumetului am reusit sa cream o atmosfera a Bucurestiului Interbelic. Va invitam sa ne deconectam impreuna de la rutina zilnica si sa ne bucuram de o atmosfera inedita, ce ne aduce aminte de Micul Paris.