Day Time

Pentru o zi Perfecta!

covdaytime

Hanul Drumetului Day Time

O destinație culinară unde tradiția și gustul se întâlnesc pentru a crea experiențe de neuitat pentru întreaga familie!

De peste două decenii Hanul Drumetului este o destinație de încredere pentru familiile care caută o masă delicioasă într-o atmosferă caldă și primitoare. Suntem mândri să ne numim gazdele voastre și să vă oferim o călătorie gustativă care să vă încânte simțurile și să vă aducă aminte de aromele autentice ale bucătăriei românești. Ne mândrim cu faptul că am fost martori la bucuria și conexiunea pe care o masă bună o poate aduce.

Hanul Drumetului nu este doar un restaurant, ci o familie extinsă care vă așteaptă cu brațele deschise să vă bucurați de deliciile noastre culinare și de atmosfera noastră primitoare.

Preparate Traditionale

În inima meniului nostru se află preparatele tradiționale românești

În inima meniului nostru se află preparatele tradiționale românești, care sunt îmbinate armonios cu influențe internaționale pentru a vă oferi o paletă diversificată de gusturi și arome autentice.

De la sarmalele pline de savoare și mămăliga cu brânză și smântână, până la ciorbele calde și pline de prospețime și mâncărurile de post îmbietoare, fiecare preparat poartă cu el aroma și istoria bucatariei românești.

cvvdai
cvmicdej

Mic dejun

Tradițional românesc

Dimineața vă întâmpinăm cu micul dejun tradițional românesc, unde puteți savura pâine proaspătă, brânzeturi locale, ouă ochiuri, omleta traditionala, cat si mezeluri locale.

Este începutul perfect al unei zile pline de energie și vitalitate.

PRANZ

Preparate gustoase și reconfortante

La prânz, meniul nostru abundă în preparate gustoase și reconfortante, care vă vor încânta papilele gustative și vă vor oferi o pauză binemeritată în mijlocul zilei. De la mâncărurile tradiționale românești, până la opțiuni internaționale și salate proaspete, veți găsi întotdeauna ceva care să vă satisfacă pofta.

covpranz
covcina

cina

Ce poate fi mai reconfortant decât o cină în familie?

Vă așteptăm să vă delectați cu preparatele noastre deosebite, într-o atmosferă relaxantă și plină de căldură. Bucurați-vă de fiecare moment petrecut alături de cei dragi și lăsați-vă răsfățați de aromele bogate și de serviciul impecabil al echipei noastre.

Day Time

Pentru o zi perfecta!

Suntem dedicați să vă oferim nu doar mâncare gustoasă, ci și momente de bucurie și împlinire în compania celor dragi.

Vă invităm să vă alăturați nouă și să descoperiți farmecul unei zile perfecte la Hanul Drumetului.

Locul unde tradiția se împletește armonios cu gustul pentru a vă oferi o experiență de neuitat!

Contact

Program Day Time

Luni – Miercuri
Joi – Duminica

09:30 – 22:30
09:30 – 21:30

Recomandam Rezervare

Pentru Day Time nu este necesara o rezervare, totusi va recomandam o rezervare in prealabil astfel veti reduce timpul de asteptare.