Conditii de rezervare

Pentru serile cu program artistic

Cu cat timp inainte se poate face o rezervare?

Recomandarea noastra este ca o rezervare sa fie efectuata cat mai din timp, astfel se evita situatia neplacuta in care locurile sunt deja rezervate.

La ce ora trebuie sa ne prezentam la local in seara evenimentului?

Programul artistic incepe in jurul orelor 21:30. Recomandarea noastra este sa fiti prezenti la local pana in ora 22:15. Daca din anume motive intarziati, avem rugamintea sa anuntati acest lucru din timp.

Sub ce conditii se poate face o rezervare?

Pentru a beneficia de o rezervare valida este necesara o deplasare pana la local. In momentul rezervarii:

  1.  se va achita un avans ( minim 100 lei ) ce va fi scazut ulterior din nota finala de plata;
  2. veti stabili alaturi de personalul de la restaurant ce platouri doriti sa serviti la masa, se va achizitiona un platou cald la fiecare doua persoane ( exemplu 10 persoane = 5 platouri )

 ATENTIE ! Anumite evenimente speciale, cer ca si conditie achizionarea unui platou rece si unul cald la fiecare doua persoane. Aceste evenimente sunt marcate cu simbolul ( * ) in sectiunea Nightlife a site-ului nostru 

Exista tinuta vestimentara obligatorie?

O tinuta decenta este perfecta! A fi decent inseamna respect fata de dumneavoastra si persoanele din jurul dumneavoastra. Nu toleram o tinuta neingrijita, ostentativa sau nepotrivita pentru evenimentul la care luati parte.

Asadar va recomandam o tinuta decenta, de bun simt, astfel evitati situatia in care vi se poate interzice accesul in local datorita unei tinute neadecvate.

Se poate pierde avansul?

Da! Avansul poate fi pierdut, daca fara un motiv anume nu va prezentati la evenimentul pentru care ati rezervat locurile.

Avansul este restituit dupa alegerea dumneavoastra, fie restituirea in bani fie puteti consuma in local de suma aferenta avansului. Trebuie sa precizam ca vom restitui avansul daca anuntati din timp lipsa dumneavoastra la evenimentul pentru care ati rezervat locurile.

Care este varsta minima de a participa la un eveniment?

Varsta minima este de 18 ani. Facem exceptie de la aceasta regula daca persoanele sub aceasta varsta minima, sunt insotite de o persoana adulta ( de preferat parinte sau ruda de gradul I ).

Totodata va aducem la cunostinta ca servirea bauturilor alcoolice de catre persoanele sub 18 ani este INTERZISA!